Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Δελτία Τύπου - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Φίλες και φίλοι,

Σας εκφράζουμε μέσα από την καρδιά μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη και για τη στήριξή σας στη Συμμαχία Νέων Σικυωνίων, που μας έδωσε την πρώτη θέση και τη μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό στον τόπο μας, δίνοντας μια πνοή ανανέωσης στα δημοτικά πράγματα και προωθώντας όλοι μαζί μια νέα αντίληψη στη διαχείριση των κοινών. Η ψήφος σας μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε με καινοτόμες και πρωτοπόρες δράσεις τα ζωτικά και μακροχρόνια προβλήματα των πολιτών και να κάνουμε όλοι μαζί το όραμά μας πραγματικότητα, ανοίγοντας νέες προοπτικές στην ανάπτυξη του τόπου μας σε όλους τους τομείς .
      Οι αρχες του συνδυασμού μας, η πολυφωνία και η σύνθεση των πολιτικών απόψεων, επιτάσσουν την ενότητα και την βούληση μας για την συμμετοχή ΟΛΩΝ των πολιτών στη διαχείριση, τη διοίκηση και τις κατευθύνσεις της νέας δημοτικής αρχής.   
     Καλούμε όλους τους πολίτες του δήμου Σικυωνίων–Στυμφαλίας-Φενεού να ενωθούν μαζί μας, στην προσπάθεια για τη δημιουργία του νέου καλλικρατικού δήμου που όλοι οραματιζόμαστε.  
    Δεσμευόμαστε όλοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και της εμπιστοσύνης σας και να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για ένα δήμο αυτόνομο, ανεξάρτητο με γνώμονα τις αρχές της δημοκρατίας και της διαφάνειας.Και πάλι σας ευχαριστώ όλους θερμά.

                                                  Με βαθιά εκτίμηση,

                                                    Ο επικεφαλής

                                                Σπύρος Σταματόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου