Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Στιγμιότυπα από το Εκλογικό Κέντρο μετά τα αποτελέσματα στο Κιάτο

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη


από το http://kostasanagnostopoulos.blogspot.com

ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ.: Δελτίο Τύπου - Δήλωση Σπύρου Σταματόπουλου

Η αυριανή μέρα για το Δήμο Σικυωνιών δεν έχει νικητές και ηττημένους.

Έχει περήφανους δημότες που με εργατικότητα συλλογικότητα και ενότητα θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και θα δημιουργήσουμε το μέλλον του τόπου μας.

Η κοινωνική πλειοψηφία του σήμερα μας γεμίζει με ευθύνες για το αύριο. Δεσμευόμαστε με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια να κατακτήσουμε το αύριο που μας ανήκει.

Θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν και κάθε μία δημότη του Δήμου Σικυωνιών που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν και κάθε μία δημότη του Δήμου Σικυωνιών που συμμετείχε στις εκλογές και έδωσε μεγαλύτερη δύναμη στην μεταρρύθμιση του Καλλικράτη.

Όλοι Μαζί από αύριο ξεκινάμε κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις μας.

Όλοι Μαζί από αύριο ξεκινάμε για τον Δήμο Σικυωνιών που μαζί οραματιστήκαμε.


Σπύρος Σταματόπουλος

Αποτέλεσμα στο δήμο Σικυωνίας - Ανεπίσημα

ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ.: Συνολικά Αποτελέσματα στο δήμο Σικυωνίας - Ανεπίση...:

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ζωντανή μετάδοση ανεπίσημων αποτελεσμάτων

Ζωντανή μετάδοση ανεπίσημων αποτελεσμάτων
Την Κυριακή το βράδυ μετά το κλείσιμο των εκλογικών κέντρων μέσα από την σελίδα αυτή θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα όπως αυτά συλλέγουμε απο τους αντιπροσώπους του συνδιασμού μας. Δείτε στο synesi.blogspot.com

Μαζί για την Νίκη και την Ανατροπή
Συ.Νε.Σι. - υπ. δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος

Εικόνες απο την προεκλογική συγκέντρωση στο Κιάτο ...

Εικόνες απο την προεκλογική συγκέντρωση στο Κιάτο ...: "Εικόνες από μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση στον πεζόδρομο του Κιάτου που θύμιζε άλλες εποχές η συμμετοχή και ο παλμός του κόσμου..."

ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ.: Δελτίο τύπου

ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ.: Δελτίο τύπου: "Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 12 Νοεμβρίου κατά την κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Σι..."

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. Απόσπασμα απο την ομιλία στις 12/11 στο Κιάτο

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ: Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής

Ανακοίνωση του συνδυασμού

Οι δημότες του νέου καλλικρατικού δήμου Σικυωνίας είχαν διπλό σημαντικό ρόλο να επιτελέσουν αυτή την Κυριακή. Από την μία να κρίνουν και να αξιολογήσουν το έργο των απερχόμενων δημοτικών παρατάξεων. Σε αυτό το σημείο επικρότησαν το έργο του απερχόμενου δημάρχου στον Φενεό, δίνοντας θετική ψήφο σχεδόν 60%, ενώ σε ποσοστό σχεδόν 70% έκριναν αρνητικά οι κάτοικοι του δήμου Σικυωνίας την απερχόμενη δημοτική παράταξη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Ζαχαριά.

Δεύτερος σημαντικός ρόλος που επιτέλεσαν οι πολίτες αυτήν την Κυριακή ήταν να επιλέξουν τον καταλληλότερο για νέο δήμαρχο τους.
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου είναι αδιαμφισβήτητο. Οι πολίτες του νέου καλλικρατικού δήμου μας έδειξαν με την αποφασιστική τους ψήφο, την εμπιστοσύνη τους για τη διαχείριση τον προβλημάτων του δήμου τους στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Δελτία Τύπου - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Φίλες και φίλοι,

Σας εκφράζουμε μέσα από την καρδιά μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη και για τη στήριξή σας στη Συμμαχία Νέων Σικυωνίων, που μας έδωσε την πρώτη θέση και τη μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό στον τόπο μας, δίνοντας μια πνοή ανανέωσης στα δημοτικά πράγματα και προωθώντας όλοι μαζί μια νέα αντίληψη στη διαχείριση των κοινών. Η ψήφος σας μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε με καινοτόμες και πρωτοπόρες δράσεις τα ζωτικά και μακροχρόνια προβλήματα των πολιτών και να κάνουμε όλοι μαζί το όραμά μας πραγματικότητα, ανοίγοντας νέες προοπτικές στην ανάπτυξη του τόπου μας σε όλους τους τομείς .
      Οι αρχες του συνδυασμού μας, η πολυφωνία και η σύνθεση των πολιτικών απόψεων, επιτάσσουν την ενότητα και την βούληση μας για την συμμετοχή ΟΛΩΝ των πολιτών στη διαχείριση, τη διοίκηση και τις κατευθύνσεις της νέας δημοτικής αρχής.   
     Καλούμε όλους τους πολίτες του δήμου Σικυωνίων–Στυμφαλίας-Φενεού να ενωθούν μαζί μας, στην προσπάθεια για τη δημιουργία του νέου καλλικρατικού δήμου που όλοι οραματιζόμαστε.  
    Δεσμευόμαστε όλοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και της εμπιστοσύνης σας και να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για ένα δήμο αυτόνομο, ανεξάρτητο με γνώμονα τις αρχές της δημοκρατίας και της διαφάνειας.Και πάλι σας ευχαριστώ όλους θερμά.

                                                  Με βαθιά εκτίμηση,

                                                    Ο επικεφαλής

                                                Σπύρος Σταματόπουλος

Τελικά αποτελέσματα δήμου Σικυωνίας - 1ος Γύρος